onsdag 17 juli 2013

KitchenAid

KitchenAid, klassiska vit, läckra hallon, ljuvliga iceblue/mint och coola svart

I flera dagar har jag försökt beställa en sak som jag har velat ha i flera år. Nu tänkte jag nämligen äntligen göra slag i saken. Jag vill så hemskt gärna klicka på "beställ"-knappen för att få hem den så fort som möjligt så att jag kan använda den nu när jag ska göra mina tårtor under semestern, men lyckas inte bestämma mig för vilken färg jag vill ha! Jag slits mellan praktiskt och långsiktigt tänkande (svart och vit), ljuvliga "mint" och den läckra "hallon". De känner till och med igen mig i Cervera-butiken vid det här laget, för att jag har varit där ett par gånger för att kolla på dem. I-landsproblem - jag vet...

2 kommentarer:

 1. Jag hade samma problem när jag försökte välja färg. Jag fick en vit i födelsedagspresent för flera år sedan och kände ju att vit var praktisk i det långsiktiga loppet (vitt tröttnar man knappast på). Men.. Den ljusturkosa (mint) fick mig att le.. Jag valde alltså att byta till mint och har inte ångrat mig en sekund! Den gör mig glad varje gång jag ser den i köket! Följ hjärtat och leendet, då blir det rätt ska du se :-)

  Kram Angelica,
  Sugar Me Sweet ♡

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det var ett fint råd! :) Tack Angelica! Vad trevligt att höra att du trivts med din mintfärgade. Kan tänka mig att den är alldeles underbar! :)
   Kram

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...