fredag 19 augusti 2011

Badrumsinspiration

I höst ska de byta stammarna hos oss - badrum och toa kommer att rivas. Föreningen kommer att stå för grunden (dvs själva stambytet, ventilation, gjutning av golv/väggar etc) och vi medlemmar står för resten, där det finns ett standardbadrum att utgå ifrån. För att veta ungefär hur vi vill ha det har jag börjat kolla på lite badrumsinspiration.

Jag snubblade över en sida där man minst sagt kan låta sig inspireras av helt overkligt fina badrum och drömma sig bort till badrum stora som halva vår lägenhet med utsikt att dö för och med Joakim von Ankas budget, Home-Designing. Här kommer mina favoriter:


Bildkällor: Bild nr 1-3, 4, 5, 6, 7, 8-9 via Home-Designing

I verkligheten har vi ett riktigt långsmalt och svårmöblerat badrum 4.19 x 1.42m, som nu är uppdelat i ett badrum utan toalettstol och en liten toa med handfat. I standardbadrummet vid stambytet är det inte någon vägg med dörr mellan toa och badrum, men om man vill kan man välja till det, men då kommer de att behöva sänka antingen hela taket med möjlighet till infälld belysning och dra ventilationen där eller så kan man ha ventilationskanal längs väggen för att uppfylla dagens ventilationskrav. Sedan är vitt kakel, grå klinkers och två handfat är också standard.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...