För andra kvällen i rad går vi ut och äter på en restaurang ur boken
Eat Sweden. Mycket trevligt!
Långbro Värdshus är listad i
White guide som en av Sveriges bästa restauranger och har fått klassifieringen restaurang med
mycket god klass. Nu under sommaren har de bara en uteservering med grill, till skillnad från övrig tid på året då de har en matsal och festvåning.
|
Carpaccio på saltrulle med Kalixlöjrom, citron- & pepparrotscreme & machésallad |
Trevlig förrätt! Det smakade inte så mycket av köttskivorna, utan mer av den goda krämen och löjrom.
|
Biff minute med rostad färsk potatis, tomatsallad, bearnaise & rödvinssky |
Jag bad om rare, eller rättare sagt "så rare det bara går", men fick medium på större delen av köttbiten. Jag tyckte dock det var saftigt och gott ändå, så jag sa inte till. Potatisen var god!
|
Crème brûlée |
Crème brûlée - need I say more? Klart det var gott, här var formen låg också, så det betydde desto större täcke av karamelliserat socker.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar